Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020
x

ΣΗΚΩΜΕΝΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Χωρίς χρέωση οι διελεύσεις σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους της χώρας, για τη διευκόλυνση των πολιτών - Τι ισχύει για τους δικαστικούς αντιπροσώπους

Ελεύθερα, χωρίς καταβολή χρημάτων στους σταθμούς διοδίων, θα πραγματοποιείται η διέλευση για τους πολίτες σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους της χώρας, στη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου και στην Αττική Οδό, προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις τους στις επερχόμενες Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές εκλογές, με απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη.

Οι ελεύθερες διελεύσεις από όλους τους σταθμούς διοδίων της χώρας θα ισχύσουν την Κυριακή 26 Μαϊου 00:00 ως τις 24:00, όπως επίσης και την Κυριακή 2 Ιουνίου 00:00 ως τις 24:00 μ.μ.

Όσον αφορά τους δικαστικούς αντιπροσώπους που θα μεταβούν για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, θα είναι ελεύθερη η διέλευση τους από τους σταθμούς διοδίων από την Παρασκευή  24 Μαΐου στις 6:00 π.μ. έως και τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 24:00 μ.μ., καθώς και από την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 6:00 π.μ. έως και τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στις 24:00 μ.μ.. Το υπουργείο σημειώνει ότι η διέλευση χωρίς την επιβολή διοδίων θα γίνεται με την επίδειξη του εγγράφου τοποθέτησης του Δικαστικού Αντιπροσώπου και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητάς τους.

Ειδικότερα, χωρίς διόδια θα πραγματοποιηθούν οι διελεύσεις επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης και δικύκλων οχημάτων (κατηγορίες 1 και 2) στους εξής οδικούς άξονες:

- Αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Παράκαμψη Πάτρας (Ολυμπία Οδός)
- Γέφυρα Ρίου -Αντιρίου
- Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη (Μορέας)
- Αυτοκινητόδρομος Ιόνια οδός και τμήμα ΠΑΘΕ Μεταμόρφωση - Σκάρφεια
- Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος και τμήμα ΠΑΘΕ Σκάρφεια – Ράχες
- Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου  ( Ράχες– Κλειδί)
- Εγνατία Οδός
- Αττική Οδός
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ