Σάββατο 17 Απριλίου 2021
x

ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟ

Ο σύλλογος της Ηπείρου απαντά στην ΕΠΟ έπειτα από την απόφασή της για αλλαγή έδρας της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον ΠΑΣ Γιάννινα, έπειτα από την αλλαγή έδρας της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο.

Ο σύλλογος της Ηπείρου εξέδωσε ανακοίνωση και σε αυτήν τονίζει ότι δεν ζήτησε να μην γίνει το ματς στο γήπεδό του.

Διαβάστε ακόμη: Απάντηση ΕΠΟ για τους Ζωσιμάδες: Ο ΠΑΣ αρνήθηκε να δεσμευθεί την καταλληλότητα

«Ποτέ δεν έγινε καμία επικοινωνία με την ΕΠΟ που να ζητηθεί δέσμευση από την ΠΑΕ για την κατάσταση των Ζωσιμάδων, γεγονός το οποίο διαψεύδουμε», αναφέρουν σχετικά με τον ισχυρισμό της Ομοσπονδίας περί μη δέσμευσης του συλλόγου της Ηπείρου για την καταλληλόλητα της έδρας τους.

Αναλυτικά:

«Ποτέ δε ζητήθηκε αλλαγή έδρας από την Car.gr ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 για την 1η αγωνιστική της 7ης φάσης μετά την αναβολή της προηγούμενης Πέμπτης από το διαιτητή της αναμέτρησης, που και τότε ζητούσαμε ξεκάθαρα να γίνει το παιχνίδι, αλλά και αντίστοιχα ποτέ δεν έγινε καμία επικοινωνία με την ΕΠΟ που να ζητηθεί δέσμευση από την ΠΑΕ για την κατάσταση των Ζωσιμάδων, γεγονός το οποίο διαψεύδουμε.

Να ορίσετε κανονικά το παιχνίδι στην ΕΔΡΑ ΜΑΣ το ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ και αφήστε τις "αναληθείς" αναρτήσεις δήθεν για την αποκατάσταση της αλήθειας!».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ