Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σήκωσε τραπέζια στην Πρ.Κορομηλά η δημοτική αστυνομία

Νέα επιχείρηση από τη δημοτική αστυνομία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Απομακρύνθηκαν παράνομα τραπεζοκαθίσματα στην Προξένου Κορομηλά.

Αιφνιδιαστική επιχείρηση απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων πραγματοποιήθηκε σήμερα από μεικτό κλιμάκιο του δήμου Θεσσαλονίκης στη συμβολή των οδών Καρόλου Ντηλ και Προξένου Κορομηλά.

Το κλιμάκιο αποτελούμενο από δημοτικούς αστυνομικούς, ελεγκτές του δήμου και υπαλλήλους της υπηρεσίας καθαριότητας, απομάκρυνε τραπεζοκαθίσματα που είχαν τοποθετηθεί παράνομα από δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και συγκεκριμένα απομακρύνθηκαν έξι τραπέζια και 26 καρέκλες από το ένα κατάστημα, ενώ από το άλλο «σηκώθηκαν» δύο τραπέζια και οκτώ καρέκλες.

«Πρόκειται για φυσικό επακόλουθο βεβαίωσης παράβασης στην οποία δε συμμορφώθηκαν οι καταστηματάρχες και με την παρέλευση της διορίας του επταημέρου για τη συμμόρφωση ήρθαμε και απομακρύναμε τα τραπεζοκαθίσματα», εξηγεί στη Voria.gr ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα δημοτικής αστυνομίας Δημήτρης Δαγκλής.

Όπως εξηγεί ο ίδιος οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις που εντάσσονται στην επιχείρηση της δημοτικής αρχής για επαναφορά της ευταξίας στην πόλη και θα γίνονται αιφνιδιαστικά προκειμένου να εμπεδωθεί η πρόθεση της διοίκησης ότι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνονται ανεκτές.

φωτογραφία αρχείου