Skip to main content

Συλλαλητήριο ενάντια στην επίσκεψη Πομπέο τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη

Το κάλεσμα της ΕΔΥΕΘ για το συλλαλητήριο είναι για τη Δευτέρα 28 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ. στο άγαλμα Βενιζέλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συλλαλητήριο διοργανώνει η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης από κοινού με εργατικά σωματεία και Φοιτητικούς Συλλόγους, τη Δευτέρα 28 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ. στο άγαλμα Βενιζέλου, ενάντια στην παρουσία του υπουργού των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο στη Θεσσαλονίκη.

«Ανεπιθύμητος ο υπουργός του πολέμου των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο στην Ελλάδα», σημειώνει η Επιτροπή.

Σημειώνεται ότι ο Μάικ Πομπέο θα έρθει στη Θεσσαλονίκη τα μεσάνυχτα της Κυριακής και από τη Δευτέρα το πρωί θα πραγματοποιήσει επαφές και συναντήσεις στην πόλη.

Η ΕΔΥΕΘ και οι φορείς που καλούν, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση που διαμορφώνεται με την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού και με πρώτιστο μέλημα την προστασία της δημόσιας υγείας, «ενημερώνει τους αγωνιστές και φίλους του αντιπολεμικού - αντιιμπεριαλιστικού κινήματος και όλους όσοι θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο ότι η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη, όπως επίσης και η τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας για την αποφυγή διάδοσης του Covid-19».