Skip to main content

Συλλεκτικά δώρα για κατόχους εισιτηρίων Release Athens σε καταστήματα της ZeniΘ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν το δώρο τους με μία επίσκεψη στα φυσικά καταστήματα της ΖeniΘ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, απογειώνει τη συνεργασία του με το Release Athens, προσφέροντας κατά αποκλειστικότητα συλλεκτικά δώρα στους κατόχους ηλεκτρονικών εισιτηρίων του φεστιβάλ, μέσω του δικτύου καταστημάτων της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του κορυφαίου μουσικού θεσμού, οι φίλοι του φεστιβάλ θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν αναμνηστικά δώρα Release Athens πριν την έναρξή του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν ένα από τα φυσικά καταστήματα της ΖeniΘ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να παραλάβουν ένα συλλεκτικό δώρο με την επίδειξη του ηλεκτρονικού εισιτηρίου τους, όπως customized τσάντες, μπλούζες, CD κ.α., μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα νέα προϊόντα και τις τρέχουσες προσφορές της εταιρείας,  αλλά και να πάρουν μέρος στον κορυφαίο διαγωνισμό Home Sweet Home (homesweethomebyzenith.gr) που προσφέρει ένα ολοκαίνουριο ενεργειακό σπίτι, καθώς και πλούσια δώρα κάθε μήνα.

Ως ένθερμος υποστηρικτής του κορυφαίου μουσικού φεστιβάλ, η ΖeniΘ θα προσφέρει και δωρεάν προσκλήσεις μέσω διαγωνισμών στην επίσημη σελίδα της στο Facebook. Οι προσκλήσεις θα αφορούν τις 11 συναυλιακές μέρες του Release Athens, καθώς και τις 2 ημέρες που θα πραγματοποιηθούν στο Fix Factory of Sound Open Air, στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα του φεστιβάλ. Επίσης, η ZeniΘ θα έχει ξεχωριστή παρουσία στον συναυλιακό χώρο του Release Athens, δίνοντας στους επισκέπτες του φεστιβάλ την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διασκεδαστικά activation που θα ανεβάσουν την ενέργεια τους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, LinkedIn, Instagram και YouTube.

#ZeniΘ #KoryfaiaEnergeia #KoryfaiaOmada

Σχετικά με τη ΖeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την  υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.

Στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας συμμετείχε από το 2000- 7/2017 η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) και ο ιταλικός κολοσσός ενέργειας Eni Plenitude, οι οποίες κατείχαν το 51% και 49% της ΖeniΘ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος. Από τις 20/07/2018, η Εni Plenitude αποτελεί τον μοναδικό μέτοχο της εταιρείας.

Στo site της ZeniΘ, www.zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα καινοτόμα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, και τις προσφορές της εταιρείας. Η ZeniΘ διαθέτει 10 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (Facebook, LinkedIn, Instagram  και  Twitter), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.