Κυριακή 11 Απριλίου 2021
x

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την κοίμηση του μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ.

Τα συλλυπητήριά του για την κοίμηση του μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ, εξέφρασε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο περιφερειάρχης δήλωσε πως «σήμερα, το Κιλκίς, η Κεντρική Μακεδονία και η Εκκλησία της Ελλάδας θρηνεί την απώλεια του Μητροπολίτη Εμμανουήλ. Ο σεβαστός ιεράρχης αφήνει πίσω του σπουδαία παρακαταθήκη προσφοράς στο συνάνθρωπο».

Στο ίδιο κλίμα, αναφέρθηκε στο έργο και την προσφορά του μητροπολίτη στο Κιλκίς. Τόνισε μάλιστα πως «εργάστηκε με δυναμισμό και συνέπεια, σε μια πορεία ζωής γεμάτη προσφορά και αγάπη. Ο εκλιπών είχε πολυετές εκπαιδευτικό, ιεραποστολικό και κατηχητικό έργο, ενώ ως ποιμενάρχης του Κιλκίς επί 12 χρόνια αποδείχτηκε άξιος και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πνευματική, κοινωνική και θρησκευτική ζωή του τόπου και στην καθημερινότητα των πολιτών».

Ο περιφερειάρχης κατέληξε πως «θα παραμείνει για πάντα στη μνήμη μας για την υπεύθυνη στάση του και τον μετρημένο λόγο του, για την άριστη συνεργασία του, την εργατικότητα και το δυναμισμό του».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ