Skip to main content

Συλλυπητήρια Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου-Ελλάδας για τον Κ. Μίχαλο

Το ΔΣ του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου - Ελλάδας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών του προς την οικογένεια του.

Τη μεγάλη θλίψη του για το θάνατο του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και του ΕΒΕ Αθηνών Κωνσταντίνου Μίχαλου, εκφράζει ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου-Ελλάδας σε ανακοίνωσή του.

«Η είδηση του απρόσμενου θανάτου του Κ. Μίχαλου γέμισε με θλίψη και στεναχώρια τα μέλη του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου-Ελλάδας, αφού η συνεργασία μαζί του ήταν άψογη, διαρκής και επωφελής για τις δύο χώρες», επισημαίνει ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος

«Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος υπήρξε ένας πραγματικός φίλος και συνεργάτης του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου-Ελλάδας, αφού από κοινού προωθούσαμε την ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων των δύο χωρών», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου-Ελλάδας κ. Ιωσήφ Ιωσήφ ανάφερε σχετικά ότι «ο θάνατος  του Κων. Μίχαλου αποτελεί  μεγάλη απώλεια για την Κύπρο, αφού πάντοτε  βοηθούσε στην επίλυση των προβλημάτων των Κυπρίων επιχειρηματιών στην Ελλάδα».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου-Ελλάδας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών του προς την οικογένεια του.