Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022
x

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΕΘ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΙΧΑΛΟΥ

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος θα μείνει στις καρδιές και τις μνήμες όλων μας, αναφέρει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο για τον θάνατο του προέδρου του ΕΒΕΑ

Τη βαθύτατη θλίψη του για την ξαφνική απώλεια του προέδρου της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνου Μίχαλου, εκφράζει με συλλυπητήρια επιστολή ο πρόεδρος και η διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.  

«Η ξαφνική απώλεια του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνου Μίχαλου, γεμίζει θλίψη όλους όσους τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του.  

» Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος ήταν ένας άνθρωπος δραστήριος, άξιος, διορατικός, που διατηρούσε τις ισορροπίες προκειμένου να βρεθούν οι βέλτιστες λύσεις για τον επιμελητηριακό θεσμό και τον επιχειρηματικό κόσμο. Αγωνίστηκε και εργάστηκε με πάθος και συνέπεια για το μέλλον του επιμελητηριακού θεσμού, αναβαθμίζοντας το και επιτελώντας το έργο του στο ακέραιο.
 
» Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος, με μια ανεξάντλητη διάθεση προσφοράς που κέρδιζε την εκτίμηση των γύρω του, ένας άνθρωπος που ενέπνεε, ένας ένθερμος υποστηρικτής του επιμελητηριακού θεσμού και της επιχειρηματικότητας.
 
» Γνωρίζοντας το μεγάλο κενό και την έκταση της οδύνης που προκαλούν τέτοιου είδους θλιβερά γεγονότα, εύχομαι δύναμη στην οικογένεια του και την επιμελητηριακή κοινότητα που χάνει έναν δικό της, ξεχωριστό άνθρωπο» αναφέρεται στη συλλυπητήρια επιστολή του ΒΕΘ, η οποία καταλήγει «ο Κωνσταντίνος Μίχαλος θα μείνει στις καρδιές και τις μνήμες όλων μας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ