Skip to main content

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του πυροσβέστη από τον δήμαρχο Δέλτα

Ο δήμαρχος, στην περιοχή του οποίου έχασε τη ζωή του ο άτυχος 45χρονος, ευχήθηκε την ταχύτατη ανάρρωση του πυροσβέστη που νοσηλεύεται.

Τη θλίψη του για την απώλεια του πυρονόμου Δημήτρη Τσαλή, ο οποίος έχασε τη ζωή του την ώρα του καθήκοντος σε επιχείρηση στη Σίνδο εξέφρασε με ανκοίνωσή του ο δήμαρχος Δέλτα, Ευθύμης Φωτόπουλος.

«Θέλω να εκφράσω τη θλίψη μου για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, για το θάνατο ενός πυροσβέστη την ώρα που επιτελούσε το καθήκον του, σε περιοχή του Δήμου Δέλτα. Συμβαίνει να γνωρίζω από πρώτο χέρι την προσφορά των πυροσβεστών, την πίεση που δέχονται την ώρα της δουλειάς τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που μαζί αντιμετωπίζουμε περιστατικά στην περιοχή μας. Και πάντα, μα πάντα, είμαστε δίπλα τους στις πιο δύσκολες στιγμές. Όπως συνέβη και σήμερα, από την πρώτη στιγμή της πυρκαγιάς, ώσπου το παλικάρι κατέρρευσε μπροστά στα μάτια μας. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ ήρθαν αμέσως, έδωσαν τη δική τους συγκλονιστική μάχη αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στους αγαπητούς συναδέλφους του. Αιωνία του η μνήμη» ανέφερε ο κ. Φωτόπουλος.

Και κατέληξε: «Εύχομαι ο συνάδελφός του, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα να αναρρώσει γρήγορα και να επιστρέψει στους δικούς του».