Κυριακή 12 Ιουλίου 2020
x

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣ ΑΡΗ

Ο «κιτρινόμαυρος» Ερασιτέχνης απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας και γενικά σε όσους μπορούν να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους της Αττικής

Κάλεσμα στους φιλάθλους του Άρη αλλά και γενικά σε όσους μπορούν να βοηθήσουν απεύθυνε ο «κιτρινόμαυρος» Ερασιτέχνης, εκφράζοντας παράλληλα τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχόμενος να τελειώσει γρήγορα αυτός ο εφιάλτης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΣ Άρη:

«Ο Α.Σ. Άρης νιώθει την βαθύτατη ανάγκη να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στους ανθρώπους των θυμάτων από τις πυρκαγιές της Αττικής, που περνούν δύσκολες ώρες.

Η οικογένεια του Α.Σ. Άρη εύχεται να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτός ο εφιάλτης.

Για τον λόγο αυτό στηρίζει τις προσπάθειες για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης των οργανωμένων οπαδών (χώρος συγκέντρωσης των ειδών στα γραφεία του συνδέσμου ) καθώς και του ανδρικού τμήματος βόλεϊ (χώρος συγκέντρωσης των ειδών στο ARIS FITNESS & SPORTS) Τετάρτη 25 /7 /2018 10:00 – 17:00 το απόγευμα, Πέμπτη 26/7/2018 10:00 με 21:00 και Παρασκευή 27/7/2018 10:00 με 21:00)

Καλούμε τον κόσμο του Άρη και όχι μόνο να στηρίξει αυτές τις κινήσεις για την συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσοτέρων ειδών πρώτης ανάγκης».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ