Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021
x

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Ο εκλιπών διατέλεσε βουλευτής από το 1985 έως το 1993 και από το 1996 έως το 2009, ενώ υπηρέτησε το υπουργείο Γεωργίας από το 1992 έως το 1993

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην υπουργού και βουλευτή, Απόστολου Σταύρου, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Ο εκλιπών διατέλεσε βουλευτής από το 1985 έως το 1993 και από το 1996 έως το 2009, ενώ υπηρέτησε το υπουργείο Γεωργίας από το 1992 έως το 1993.

Η κηδεία θα τελεστεί την Τρίτη, στις 3:00 το μεσημέρι, στα Σπάτα.

Η οικογένεια επιθυμεί, αντί στεφάνων, να δοθούν χρήματα στη μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία».

«Στην πολύχρονη πολιτική διαδρομή του ο Απόστολος, διακρίθηκε για το ήθος, τη συνέπεια, την σοβαρότητα, την εργατικότητά του» δήλωσε, από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Τιμώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών, ανταποκρίθηκε επάξια στα υψηλά καθήκοντα που ανέλαβε κατά καιρούς κερδίζοντας τον σεβασμό όλων» πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «η οικογένεια της NΔ. με θλίψη αποχαιρετά τον Απόστολο Σταύρου».

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας πληροφορηθείς τον θάνατο του πρώην Βουλευτή και Υπουργού, Απόστολου Σταύρου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Απόστολου Σταύρου, φίλου και επί πολλά χρόνια συναδέλφου στα κοινοβουλευτικά έδρανα. Ο Απόστολος Σταύρου τίμησε την πολιτική, απ’ όποια θέση και αν βρέθηκε στη μακρά σταδιοδρομία του, υπηρετώντας τους πολίτες, την παράταξή του και προπάντων το δημόσιο συμφέρον, με ευσυνειδησία, αφοσίωση και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Η ευγένεια και το ήθος, η μόρφωση και η καλλιέργεια, ο μεστός και μετριοπαθής λόγος χαρακτήριζαν την προσωπικότητα και την πολιτική παρουσία του, καθιστώντας τον σεβαστό και αγαπητό όχι μόνον στους φίλους αλλά και στους πολιτικούς αντιπάλους του. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο. Εκφράζω, εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και εμού προσωπικώς, βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ