Skip to main content

Συλλυπητήρια ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για τον θάνατο του Παναγιώτη Νεστορίδη

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποχαιρετά τον Παναγιώτη Νεστορίδη, σημειώνοντας πως «ο θάνατός του αποτελεί μεγάλη απώλεια για την Αριστερά και τη δημοσιογραφία»

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Παναγιώτη Νεστορίδη εξέφρασε στους οικείους του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως «με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Παναγιώτη Νεστορίδη, ο οποίος πέθανε σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία 56 ετών. Ο Παναγιώτης Νεστορίδης, από τα νεανικά του χρόνια εντάχτηκε στην Αριστερά, ήταν ενεργό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη Θεσσαλονίκη ενώ στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος βουλευτής στη γενέτειρά του, την Καβάλα, με το ψηφοδέλτιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Ο εκλιπών υπηρέτησε τη δημοσιογραφία σε ΜΜΕ της Καβάλας,  στις εφημερίδες Ριζοσπάστης, Πρώτη, Αγγελιοφόρος και Έθνος καθώς και στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή τους.

Σύμφωνα με το κόμμα, τα τελευταία χρόνια ήταν αντιπρόεδρος του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης Περίθαλψης (ΕΟΔΕΑΠ) ενώ διετέλεσε πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Θεάματος  (ΔΕΠΘΕ) για τα ΜΜΕ του δήμου Θεσσαλονίκης και μέλος των διοικήσεων της ΕΣΗΕΜ-Θ και του ΠΟΕΣΥ.

Παράλληλα, καταλήγουν λέγοντας πως «ο θάνατός του αποτελεί μεγάλη απώλεια για την Αριστερά και τη δημοσιογραφία αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό».