Skip to main content

Συλλυπητήρια Super 3 στον πατέρα του αδικοχαμένου παιδιού στη Νεάπολη

Ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών του Άρη στέκεται δίπλα στον πατέρα και την οικογένεια του 14χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο την Πρωτοχρονιά.

Συλλυπητήρια στον πατέρα και την οικογένεια του παιδιού που έχασε άδικα τη ζωή του την Πρωτοχρονιά στη Νεάπολη έστειλε διαδικτυακά ο «Super 3».

Υπενθυμίζεται πως το 14χρονο αγόρι είχε ανεβεί στην ταράτσα πολυκατοικίας ώστε να δει τα πυροτεχνήματα μετά την αλλαγή του χρόνου και πάτησε στον φωταγωγό με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό βρίσκοντας τραγικό θάνατο. Ο πατέρας του είναι γνωστός υποστηρικτής του Άρη με τον «κιτρινόμαυρο» σύνδεσμο να στέκεται δίπλα του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Χαρακτηριστικά η ανάρτηση του «Super 3» στο Facebook αναφέρει:

«Ο SUPER 3 Νεάπολης εκφράζει τα συλλυπητήρια του στον αδερφό μας Χρήστο Κιοσέ για τον χαμό του αγαπημένου του γιου... Σοκαρισμένοι όλοι μας από αυτή την είδηση δίνουμε όρκο σε σένα και την οικογένειά σου ότι θα είμαστε κάθε λεπτό δίπλα σε όλους σας όπως ακριβώς ήσουν κ εσύ σε μας... Καλό παράδεισο μικρέ άγγελε να είσαι καλά εκεί που πας... Καλό κουράγιο και δύναμη Χρηστάρα...

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΝΕΆΠΟΛΗ-ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ - SUPER 3».