Skip to main content

Συλλυπητήρια Τασούλα για την απώλεια του Θεόδωρου Νιτσιάκου

Ο πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Ιωαννίνων εξήρε τη σημαντική προσφορά του εκλιπόντα στον πρωτογενή τομέα και τον ποιοτικό τουρισμό.

Τη σημαντική προσφορά του Θεόδωρου Νιτσιάκου στον πρωτογενή τομέα και τον ποιοτικό τουρισμό εξήρε σε δήλωσή του για την «αδόκητη απώλεια» του Ηπειρώτη επιχειρηματία, ο πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Ιωαννίνων Κωνσταντίνος Τασούλας.

«Αυτοδημιούργητος και διαρκώς ανερχόμενος επαγγελματικά, άλλαξε κυριολεκτικά το επιχειρηματικό τοπίο στην Ήπειρο στον πρωτογενή τομέα, αλλά και στον ποιοτικό τουρισμό. Επί σειράν δεκαετιών προσέφερε σημαντικά τόσο στην εθνική οικονομία, όσο και στον Έλληνα καταναλωτή δημιουργώντας ταυτόχρονα πολύτιμες θέσεις εργασίας και διευρύνοντας συνεχώς το φάσμα των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων σε όλη τη χώρα» ανέφερε στη δήλωσή του ο κ. Τασούλας.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος της Βουλής, ο Θ. Νιτσιάκος ήταν «προικισμένο παιδί νομαδικής κτηνοτροφικής οικογένειας, μεγάλωσε ανάμεσα στον Όλυμπο και στο Γράμμο, και ίσως και γι' αυτό οι κορυφές υπήρξαν πάντα στόχος του κατακτημένος τόσο επιχειρηματικά όσο και φυσιολατρικά». Η περιοχή μας αλλά και η χώρα, πρόσθεσε ο κ. Τασούλας, «στερείται με την εκδημία του έναν δυναμικό και αποφασιστικό δημιουργό, που συνέβαλε στη βελτίωση της ζωής πάρα πολλών συνανθρώπων μας, που συνέδραμε διακριτικά και αθόρυβα επίσης πάρα πολλούς και που υπήρξε στη γενιά του πρωτοπόρος συντελεστής προόδου της πατρίδος μας».

Τέλος, ο πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η οικογένεια του Θ. Νιτσιάκου, «την οποία ως φίλος του συλλυπούμαι εκ βάθους καρδίας, θα συνεχίσει και θα διευρύνει την όλη του πολύπλευρη προσφορά».