Skip to main content

Συλλυπητήρια Ζέρβα για Κώστα Μπέσιο: Κάθε συνάντηση μαζί του ήταν ένα ταξίδι

Ο δήμαρχος είπε πως «διαπίστωσα ότι είχαμε γίνει φίλοι τόσο γρήγορα, χωρίς να μεσολαβήσει αυτό το διάστημα της δοκιμασίας».

«Με τον Κώστα κάθε συνάντηση ήταν ένα ταξίδι», έγραψε ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, για τον θάνατο του δημιουργού του γνωστού καφέ Stretto και ραδιοφωνικού παραγωγού,  Κώστα Μπέσιο.

«Από χθες το βράδυ που έμαθα τα κακά μαντάτα, προσπάθησα να θυμηθώ πότε και πώς γνώρισα τον Κώστα. Δεν το κατάφερα αλλά διαπίστωσα ότι είχαμε γίνει φίλοι τόσο γρήγορα, χωρίς να μεσολαβήσει αυτό το διάστημα της δοκιμασίας σε μια μακρόχρονη τελικά σχέση φιλίας. Γιατί έτσι ήταν ο Κώστας Μπέσιος: ειλικρινής, άμεσος και δοτικός. Είχε όλα αυτά που μπορείς να βρεις σ' έναν άνθρωπο της παρέας, σε ένα πιστό φίλο», σημείωσε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ο δήμαρχος έγραψε πως ακολούθησαν τόσες πολλές υπέροχες στιγμές στο Stretto, σε ταβερνάκια, σε συναυλίες, σε εκδρομές και σε ταξίδια. «Άλλωστε με τον Κώστα κάθε συνάντηση ήταν ένα ταξίδι. Με γεύσεις, με εικόνες, με πολλή μουσική, και πάντα με νοιάξιμο και αγάπη», είπε.

«Όλα αυτά προφανώς θα μας λείψουν αλλά και όλα αυτά είναι η πλούσια κληρονομιά που άφησες σε όλους μας. Που άφησες στην πόλη σου, στην πόλη μας», κατέληξε ο δήμαρχος.