Skip to main content

Σύλληψη 28χρονου στο λιμάνι Πειραιά για κατοχή ναρκωτικών

Ο νεαρός μεταξύ άλλων απέρριψε και μία πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 1,8 γραμμαρίων.

Στη σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού προέβησαν, χθες το μεσημέρι, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκε ο ανωτέρω, σε περιοχή του Πειραιά και μετά από έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή του, φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μεικτού βάρους 1,5 γραμμαρίων, ενώ απέρριψε από την κατοχή του και μία πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 1,8 γραμμαρίων.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του ανωτέρω σε περιοχή του Πειραιά, όπου με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ''BRUTUS'', βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα:

-μία (01) πλαστική συσκευασία, με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους πεντακοσίων ογδόντα έξι  γραμμαρίων (586gr),
-μία (01) ζυγαριά ακριβείας και
-τριάντα (30) φυσίγγια των 9mm.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.