Skip to main content

Σύλληψη δύο ατόμων για παράνομη προώθηση 12 μεταναστών

Οι δράστες δεν σταμάτησαν στην ένδειξη των αστυνομικών, αντιθέτως ανέπτυξαν ταχύτητα- Στη συνέχεια ακινητοποίησαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή πεζοί

Συνελήφθησαν χθές δύο δράστες για παράνομη προώθηση 12 μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Συγεκριμένα, συνελήφθησαν χθες το βράδυ, στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής δύο αλλοδαποί, οι οποίοι προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο στη θέση του οδηγού και συνοδηγού αντιστοίχως και να μεταφέρουν παράνομα στην ενδοχώρα 12 μη νόμιμους μετανάστες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός του οχήματος αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια όταν ακινητοποίησε το φορτηγό, μαζί με τον συνοδηγό επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί, ωστόσο συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

Τη σύλληψη πραγματοποίησαν αστυνομικού του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης  και κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.