Skip to main content

Σύλληψη και τρίτου ατόμου για την υπόθεση κακοποίησης της 19χρονης

Πρόκειται για Έλληνα, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών - Παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

Στη σύλληψη ενός ακόμη ατόμου προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, που εμπλέκεται στην υπόθεση κακοποίησης σε βάρος της 19χρονης στην Ηλιούπολη.

Πρόκειται για Έλληνα, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Ακολούθως, με σχετική διάταξη, παραπέμφθηκε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Επιπλέον, στη δικογραφία που σχηματίστηκε, σύμφωνα με το kathimerini.gr, περιλαμβάνεται ακόμη ένας Έλληνας, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και κατηγορείται ομοίως για εμπορία ανθρώπων.

Και τα δύο πρόσωπα φέρεται να κατονόμασε κατά την κατάθεσή της η 19χρονη. Όσον αφορά τον συλληφθέντα, φέρεται να υποστήριξε ότι την εξέδιδε όσο ήταν ακόμη ανήλικη, ενώ ως προς το δεύτερο άτομο, ανέφερε ότι επίσης είχε συμμετοχή στο κύκλωμα μαστροπείας.