Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022
x

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δύο άτομα για δύο διαφορετικές υποθέσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών συνέλαβαν το απόγευμα της Τρίτης αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης.

Δύο άτομα τα οποία εμπλέκονται σε δύο διαφορετικές υποθέσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών συνέλαβαν εχθές, 13 Οκτωβρίου, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αλλοδαπών και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικότερα:

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, εντόπισαν και ακινητοποίησαν απογευματινές ώρες της Τρίτης στην εσωτερική περιφερειακή - ύψος της αερογέφυρας Σταυρούπολης Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Κατά τον έλεγχο συνελήφθη 43χρονος αλλοδαπός από το Ιράν ο οποίος όπως προέκυψε μετέφερε παράνομα με το εν λόγω όχημα, τέσσερις αλλοδαπούς από τη Συρία που στερούνταν εγγράφων νόμιμης διαμονής στη χώρα.

Προανάκριση ενεργείται από Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου.

Ακόμη, αστυνομικοί του Α.Τ. Λαγκαδά, το απόγευμα της ίδιας μέρας στην Εγνατία Οδό – ύψος αερογέφυρας Δερβενίου, συνέλαβαν 23χρονο Σύρο, ο οποίος κινούμενος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα, πλην όμως ακινητοποιήθηκε. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά τεσσάρων αλλοδαπών, επίσης Σύρους, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα, ενώ  ο συλληφθείς στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.   

Προανάκριση ενεργείται από Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

φωτογραφία αρχείου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ