Skip to main content

Συλλήψεις δύο διακινητών για μεταφορά 12 παράτυπων μεταναστών

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες οι οποίοι σχηματίσθηκαν από τα Αστυνομικά Τμήματα, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Στη σύλληψη δύο ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών προχώρησαν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα:
   
• Χθες το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν 22χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αποβίβασε σε περιοχή του Δήμου Βόλβης επτά αλλοδαπούς τους οποίους μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι παράτυποι μετανάστες εισήλθαν παράνομα στην ελληνική επικράτεια από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό για τη μεταφορά τους.
   
• Χθες το μεσημέρι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν στην περιοχή των Κ.Τ.Ε.Λ. Μακεδονία, 24χρονο αλλοδαπό, ο οποίος μετέφερε παράνομα πέντε αλλοδαπούς. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι παράτυποι μετανάστες θα μεταφέρονταν σε περιοχή της Ημαθίας.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης και Αγίου Αθανασίου αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.