Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022
x

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΥΟ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη συνέλαβαν δύο διακινητές παράτυπων μεταναστών - Οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Στη σύλληψη δύο διακινητών παράτυπων μεταναστών προχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας αστυνομικοί του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και ομάδας ΔΙΑΣ.

Στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος διοδίων Ανάληψης εντοπίστηκε ΙΧΕ αυτοκίνητο με οδηγό 51χρονο ημεδαπό, με το οποίο μετέφερε πέντε Ιρανούς που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Στη δεύτερη περίπτωση, εντός της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε όχημα ο οδηγός του οποίου προσπάθησε να αποφύγει επικείμενο έλεγχο αναπτύσσοντας ταχύτητα. Μετά από ακινητοποίηση του αυτοκινήτου και πεζή καταδίωξη, συνελήφθη ο 30χρονος Αφγανός οδηγός, ενώ διαπιστώθηκε παράνομη μεταφορά ομοεθνή του.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες από το τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης και Μυγδονίας και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ