Skip to main content

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κιλκίς και Ημαθία - Τι κατασχέθηκε

Συνελήφθησαν δύο άτομα στο Κιλκίς για κατονή κάνναβης, ενώ ένα άλλο άτομο συνελήφθη στην Ημαθία καθώς εντοπίστηκε επίσης να κατέχει κάνναβη.

Στη σύλληψη τριών ατόμων για ναρκωτικά προχώρησαν αστυνομικοί της Κεντρικής Μακεδονίας σε Κιλκίς και Ημαθία.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν χθες το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς σε έρευνα οικίας που χρησιμοποιούσε ο ένας από αυτούς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) και ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 143 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό των 160 ευρώ. Στην κατοχή του δεύτερου ημεδαπού που είχε έλθει σε επαφή νωρίτερα με το παραπάνω άτομο, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.



Ακόμη, συνελήφθη προχθές το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 190 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.