Σάββατο 4 Απριλίου 2020
x

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΙΧΝΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΛΟΠΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου, αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη συνέλαβαν τρία άτομα για κλοπές και εξιχνίασαν δύο περιπτώσεις κλοπών.

Σε συλλήψεις τριών ατόμων για κλοπή και στην εξιχνίαση δύο περιπτώσεων κλοπών προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου, χθες το πρωί, στο κέντρο της πόλης, δύο αλλοδαποί (από Μαρόκο και Αλγερία) ηλικίας 30 και 28 ετών, οι οποίοι αφαίρεσαν τα κινητά τηλέφωνα δύο ατόμων. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε ένα εκ των παραπάνω αφαιρεθέντων κινητών τηλεφώνων, καθώς και ένα ακόμη, το οποίο είχε αφαιρεθεί δύο ημέρες πριν από την περιοχή του κέντρου.

- Αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή Χαριλάου, 17χρονο αλλοδαπό από την Αλβανία, ο οποίος αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Επιπλέον, στο πλαίσιο διερεύνησης περιπτώσεων κλοπών σχηματίσθηκαν δικογραφίες:

- Σε βάρος 23χρονου Αλγερινού, ο οποίος όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους στην περιοχή της Ανάληψης, έθραυσε τζάμι αυτοκινήτου και αφαίρεσε φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, χρηματικό ποσό και μία τσάντα.

- Σε βάρος 35χρονου αλλοδαπού, ο οποίος όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Ιούνιο του 2019 στο Εύοσμο, αφαίρεσε από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ένα κινητό τηλέφωνο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ