Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019
x

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΓΡΕΒΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

Συνολικά πέντε συλλήψεις από τις αστυνομικές δυνάμεις στην δυτική Μακεδονία για κατοχή ναρκωτικών αλλά και μη κατοχή εγγράφων διαμονής στη χώρα.

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κοζάνης και Γρεβενών, πέντε άτομα, ηλικίας από 26 έως 53 ετών, για κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, κατά περίπτωση.

Αναλυτικότερα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθησαν δύο άντρες, ηλικίας 26 και 46 ετών, διότι από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε ΙΧ στο οποίο επέβαιναν ως οδηγός και συνοδηγός, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 19 ναρκωτικά δισκία.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.

Ακόμα προχθές το πρωί σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Εορδαίας, συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός, διότι παρέμενε παράνομα στη χώρα και το μεσημέρι στις 20 και 21 Ιουνίου στα Γρεβενά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 45 και 53 ετών, διότι παρέμεναν παράνομα στη χώρα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ