Τρίτη 23 Ιουλίου 2019
x

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΔΙΩΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Συνελήφθησαν χθες, ένας 52χρονος αλλοδαπός, ένας 58χρονος και ένας 43χρονος και οι δύο Έλληνες για καταδικαστικές αποφάσεις και ένταλμα σύλληψης.

Στη σύλληψη τριών ατόμων για καταδικαστικές αποφάσεις και ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, προχώρησαν χθες αστυνομικοί σε περιοχές του Κιλκίς και της Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα:

- Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας συνελήφθη χθες το απόγευμα στους Ευζώνους, 52χρονος αλλοδαπός, καθώς κατά την είσοδό του στη χώρα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των γερμανικών Αρχών για οικονομικά εγκλήματα.

- Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, 58χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν συνολικά 5 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 36 ετών για απάτη κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, καθώς και ποινή φυλάκισης 46 μηνών για συκοφαντική δυσφήμηση.

- Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, 43χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ