Skip to main content

Συλλήψεις στην Κεντρική Μακεδονία για διάφορα αδικήματα

Δύο άτομα συνελήφθησαν σε περιοχή του Κιλκίς και στον Προμαχώνα, ενώ μία υπόθεση κλοπής εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς στην Κεντρική Μακεδονία.

Στη σύλληψη δύο ατόμων για διάφορα αδικήματα και την εξιχνίαση μίας υπόθεσης κλοπής προχώρησαν οι αστυνομικοί σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 43χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Σερρών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ακόμη, συνελήφθη χθες το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα, 43χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.

Παράλληλα, από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονης ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες το πρωί στη Βέροια, αφαίρεσε με τη μέθοδο της απασχόλησης από την κατοχή 52χρονου ημεδαπού, το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.