Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΛΚΟΟΛ

Συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή του Προμαχώνα, δύο άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Στη φάκα πιάστηκαν χθες το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Προμαχώνα, δύο άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα συνελήφθησαν ένας 33χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα, συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 1,6 κιλών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Οι αστυνομικοί έβαλαν χειροπέδες και σε έναν 48χρονο, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα, φιάλες και συσκευασίες με συνολικά 45,5 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα παραπάνω λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο. Επίσης κατασχέθηκαν τα οχήματα των συλληφθέντων.

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στον Προμαχώνα, ένας 18χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα, 260 πακέτα τσιγάρων και 20 λίτρα οινοπνευματώδους ποτού, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ