Κυριακή 26 Μαΐου 2019
x

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΡΕΝΤΙΝΑ

Εντοπίστηκαν, στο εσωτερικό του δεύτερου οχήματος, τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγραφών.

Στη σύλληψη τριών ατόμων τα οποία ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, προχώρησαν ύστερα από έρευνες οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης

Πρόκειται για Αφγανούς, ηλικίας 25, 23 και 21 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και πλαστογραφία.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, στην Εγνατία οδό – ύψος Ρεντίνας, αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 23χρονο και συνοδηγό τον 21χρονο, το οποίο προπορευόταν και λειτουργούσε ως προπομπός σε έτερο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο με οδηγό τον 25χρονο.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντοπίστηκαν, στο εσωτερικό του δεύτερου οχήματος, τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια έρευνας, διαπιστώθηκε ότι το δεύτερο όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας που αντιστοιχούν σε άλλο όχημα, ενώ το αυτοκίνητο – προπομπός έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.  
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ