Skip to main content

Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών δημιουργεί ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι να έχουν οι έμποροι της Θεσσαλονίκης τον δικό τους Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για στήριξη της εθελοντικής αιμοδοσίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την πρωτοβουλία του για δημιουργία Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, με συνεργαζόμενο νοσοκομείο το ΑΧΕΠΑ.

Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι να έχουν οι έμποροι της Θεσσαλονίκης τον δικό τους Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών, ώστε να στηρίξουν τους συνανθρώπους και συναδέλφους τους που το έχουν ανάγκη.

«Η βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε σε χιλιάδες συνανθρώπους μας που χρειάζονται αίμα, είναι ανεκτίμητη και οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν να περιμένουν» σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος σε ανακοίνωσή του.

«Σας καλούμε να στηρίξετε αυτή την πρωτοβουλία και στα δύσκολα να είμαστε μπροστά όλοι μαζί» προσθέτει.

Ο Αριθμός Μητρώου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών που δημιούργησε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης είναι ο 15930. Μπορείτε να δηλώσετε τον συγκεκριμένο Αριθμό Μητρώου σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της Ελλάδας, προκειμένου να δώσετε αίμα.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (τηλ. 2310538790, 2310547887, email: empsylth@otenet.gr)