Skip to main content

Σημάδια... ζωής από Σμιθ - Οδηγείται στα άκρα με τον ΠΑΟΚ

Ο Αμερικανός γκαρντ του «Δικεφάλου» που δεν επέστρεψε το Σάββατο όπως ήταν προγραμματισμένο, φρόντισε διαδικτυακά να θυμίσει... ότι υπάρχει.

Σημεία... ζωής έδωσε ο Άνταμ Σμιθ που συμπλήρωσε ήδη μία εβδομάδα μακριά από τη Θεσσαλονίκη, χωρίς να έχει την άδεια του ΠΑΟΚ.

Όπως μεταδίδει το «Metrosport», ο Αμερικανός γκαρντ που δεν επέστρεψε το Σάββατο όπως ήταν προγραμματισμένο, φρόντισε διαδικτυακά να θυμίσει... ότι υπάρχει.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος παίκτης ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram βίντεο με highlights του με τη φανέλα του «Δικεφάλου» κάνοντας γνωστό ότι βρίσκεται στην Ατλάντα των ΗΠΑ. Από κάτω, όπως είναι φυσικό, δέχτηκε πολλά μηνύματα από φίλους των «ασπρόμαυρων» -και φιλικά μηνύματα από τους Μπόμπι Μπράουν και Τζεκουάν Λιούις.

Σημειώνεται πως κάποιοι του ζητούνσαν να επιστρέψει στο κλαμπ ενώ κάποιοι άλλοι εμφανώς πιο ρεαλιστές του... τράβηξαν το αυτί.

Απαντώντας σε έναν από αυτούς που τον κατηγόρησε για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, ο Σμιθ έγραψε: «Πες το στην ομάδα σου». Είναι πια προφανές ότι οι γέφυρες μεταξύ των δύο πλευρών έχουν κοπεί και είναι θέμα χρόνου η ΚΑΕ ΠΑΟΚ να κάνει καταγγελία στη FIBA ώστε να τιμωρηθεί ο αθλητής.