Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019
x

ΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ασθενείς βροχές και χιόνια στα ορεινά αναμένονται από σήμερα το απόγευμα. Τα φαινόμενα θα ενισχυθούν σταδιακά έως τις πρώτες ώρες της Τετάρτης

Ψυχρό μέτωπο κινούμενο από Βορρά προς Νότο θα διασχίσει την Κεντρική Μακεδονία έως τις πρώτες ώρες της Τετάρτης, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Κατά τη διέλευσή του από την Κεντρική Μακεδονία θα σημειωθεί σημαντική πτώση της θερμοκρασίας που κατά τόπους θα φτάσει και τους 10 βαθμούς και πρόσκαιρη ενίσχυση των βορείων ανέμων.

Ασθενείς βροχές και χιόνια στα ορεινά αναμένονται από σήμερα το απόγευμα. Τα φαινόμενα θα ενισχυθούν σταδιακά έως τις πρώτες ώρες της Τετάρτης 4/12, ενώ παράλληλα οι χιονοπτώσεις θα επεκταθούν και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου.

Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το μεσημέρι της Τετάρτης 4/12. Στους χάρτες που ακολουθούν παρουσιάζεται ο ολικός υετός (βροχή/χιόνι) που αναμένεται έως το μεσημέρι της Τετάρτης 4/12 καθώς και η πτώση της θερμοκρασίας που αναμένεται την Τρίτη 3/12 σε σχέση με τη Δευτέρα 2/12.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ