Skip to main content

Σημαιοστολισμοί, φωταγώγηση κτηρίων και δοξολογίες για το νέο έτος στην Κεντρική Μακεδονία

Οι εορταστικές εκδηλώσεις στην ΠΚΜ για το νέο έτος περιλαμβάνουν σημαιοστολισμούς και φωταγώγηση κτηρίων-Δοξολογία στον ΙΝ Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη

Σημαιοστολισμοί και φωταγώγηση των δημόσιων και δημοτικών κτηρίων περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων στις εορταστικές εκδηλώσεις της 1ης του Νέου Έτους 2022 που θα πραγματοποιηθούν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Παράλληλα, στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 1η Ιανουαρίου 2022 και ώρα 10.15 π.μ. θα πραγματοποιηθεί επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Του Θεού Σοφίας.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε τις εξής εκδηλώσεις:

α) Γενικός Σημαιοστολισμός των δημόσιων και δημοτικών κτηρίων, των κτηρίων των Ν.Π.Δ.Δ., Οργανισμών και Τραπεζών από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου της 1ης Ιανουαρίου 2022.

β) Φωταγώγηση των δημόσιων και δημοτικών κτηρίων, των κτιρίων των Ν.Π.Δ.Δ., Οργανισμών και Τραπεζών, οδών, πλατειών, αρχαιολογικών χώρων, μνημείων και των πλοίων που βρίσκονται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης κατά τις βραδινές ώρες της 1ης Ιανουαρίου 2022.    

γ) Δοξολογία, στην οποία θα παραστούν οι τοπικές αρχές και οι λοιποί φορείς.

Ειδικότερα, στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 1η Ιανουαρίου 2022 και ώρα 10.15 π.μ. θα πραγματοποιηθεί επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας.