Skip to main content

Σήμερα αναμένεται η ιατροδικαστική για τον Ζακ Κωστόπουλο

ΟΙ εισαγγελέας έχει ασκήσει δίωξη στον 74χρονο για το κακούργημα της θανατηφόρας βλάβης, καθώς και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Σήμερα αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση που θα αναδείξει τα αίτια θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου, μετά το επεισόδιο στο κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια την περασμένη Παρασκευή.

Αν ο θάνατος οφείλεται σε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί σε βάρος του ιδιοκτήτη της επιχείρησης αναμένεται να μετατραπούν σε θανατηφόρα σωματική βλάβη ή ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη στον 74χρονο για το κακούργημα της θανατηφόρας βλάβης, καθώς και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Χθες βρέθηκε στο κοσμηματοπωλείο το μαχαίρι που φέρεται ότι κρατούσε ο 33χρονος όταν μπήκε στο κατάστημα. Το μαχαίρι εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει πάνω τα αποτυπώματά του.

Παράλληλα, σήμερα αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του δεύτερου άνδρα που συμμετείχε μαζί με τον 73χρονο κοσμηματοπώλη στον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου. Οι αστυνομικοί ερευνούν αν πρόκειται για ιδιοκτήτη καταστήματος, τακτικό θαμώνα ή κάτοικο της περιοχής.

Έξω από το κοσμηματοπωλείο όπου έγινε το θλιβερό περιστατικό, πολίτες έχουν αφήσει λουλούδια και κεριά.