Skip to main content

Σήμερα η απολογία του δράστη του φονικού 20χρονου σε χωριό των Σερρών

Ο 21χρονος φερόμενος δράστης είχε τραυματίσει την Τρίτη θανάσιμα με μαχαίρι έναν 20χρονο μετά από καβγά για προσωπικά ζητήματα.

Το κατώφλι του ανακριτή πρόκειται να περάσει σήμερα ο 21χρονος φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας 20χρονου τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στην Άνω Καμήλα Σερρών.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Βασίλης Νουλέζας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Επιλογές, ο εντολέας του δέχθηκε επίθεση σωματική βία από 3 άτομα και προκειμένου να απεμπλακεί, να ξεφύγει, να αμυνθεί τον έπληξε δηλαδή το θύμα με το μαχαίρι χωρίς να πρόκειται για προσχεδιασμένο για να γλιτώσει από το μένος τριων ανθρώπων.

Όπωςε είχε γίνει ήδη γνωστό οι δύο νεαροί είχαν έντονο διαπληκτισμό με αποτέλεσμα ο 21χρονος να τραβήξει μαχαίρι και να μαχαιρώσει στην καρδιά τον 20χρονο, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος νεκρός. Πληροφορίες που επικαλέστηκε το μεσημέρι της Τρίτης το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφεραν ότι ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε τον 20χρονο γιατί είχε δεσμό με την πρώην κοπέλα του, κάτι που υποστήριξαν και αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό. Μετά τη δολοφονία, ο δράστης εξαφανίστηκε, οι Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του, πράγμα που εν τέλει έγινε. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Λιβαδοχώρι. Του πέρασαν χειροπέδες και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.