Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019
x

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΛΑΜΠΕΡΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ»

Η παγκόσμια πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Ολύμπιον υπό την αιγίδα του Film Office και του ΦΚΘ.

H παγκόσμια πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ «Μακεδονία, η λαμπερή πύλη του Ολύμπου» θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 στις 7.45μμ στο θέατρο Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα του Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, και την υποστήριξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μία παραγωγή του αμερικανικού τηλεοπτικού οργανισμού Ellopia Films USA σε σκηνοθεσία της Αθηνάς Κρικέλη. Το εν λόγω ντοκιμαντέρ είναι το 5ο της σειράς «Mt Olympus», ενώ ήδη τα 4 πρώτα ντοκιμαντέρ της σειράς έχουν αποσπάσει παγκόσμιες διακρίσεις σε διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου.

Το ντοκιμαντέρ, με αφετηρία το βουνό του Ολύμπου και τους Θεούς του, παρουσιάζει την επιρροή του ψηλότερου βουνού της Ελλάδος στους κατοίκους της Μακεδονίας, καθώς και στους βασιλιάδες της Μακεδονικής εποχής, μέσα από κείμενα και επιγραφές για τη ζωή των αρχαίων Ελλήνων.

Η είσοδος είναι δωρεάν, η αφήγηση είναι στην αγγλική γλώσσα και υποστηρίζεται με ελληνικούς υπότιτλους. Για εξασφάλιση θέσης, παρακαλείστε για την αποστολή μηνύματος στο info@ellopiatv.com.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ