Skip to main content

Από σήμερα τα δωρεάν τεστ Covid-19 για τα μέλη του ΕΕΘ

Η διεξαγωγή των τεστ πραγματοποιείται στον ισόγειο χώρο των γραφείων του ΕΕΘ, στην οδό Αριστοτέλους 27, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Τεστ κορωνοϊού σε μέλη του πραγματοποιεί από το πρωί σε μέλη του το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκη.

Σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (ΕΕΣ) έχει εξασφαλίσει για τα μέλη του, εγγεγραμμένα στο ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου, την προμήθεια Rapid Test για την ανίχνευση του Covid-19.

Τα τεστ είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και τον ΕΕΣ, με αποδεδειγμένη νόμιμη κυκλοφορία στην Ελλάδα, και η πραγματοποίηση τους είναι δωρεάν.

Τα τεστ θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο στον ισόγειο χώρο των γραφείων του ΕΕΘ, στην οδό Αριστοτέλους 27, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με ευθύνη του
ΕΕΣ.

Τα τεστ, όπως εξήγησε σε δηλώσεις της η Α' Αντιπρόεδρος του ΕΕΘ Χρύσα Γεωργιάδου- Γρανούζη, γίνονται δωρεάν στα μέλη του αρκεί αυτά να κλείσουν ραντεβού με την Γραμματεία στο τηλ 2310 271488.

«Με τη δράση αυτή, που έχει το σύνθημα "Επιχειρώ με Ασφάλεια" το ΕΕΘ βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο πλευρό των μελών του», τόνισε η κ. Γρανούζη.

Μέλη του ΕΕΘ, που έκαναν το τεστ σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους έλεγαν ότι προσήλθαν για προληπτικούς λόγους και ευχαρίστησαν το Επιμελητήριο για την πρωτοβουλία του, καθώς η δράση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη γι' αυτούς.

Τα πρώτα 17 τεστ που έγιναν είναι αρνητικά, σύμφωνα με ενημέρωση από το Επιμελητήριο.