Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020
x

ΣΗΜΕΡΑ ΚΗΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΥΟ 17ΧΡΟΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ

Τα δύο από τα τέσσερα 17χρονα παλικάρια που έχασαν χθες τη ζωή τους στο πολύνεκρο τροχαίο στον Εύοσμο θα κηδευτούν σήμερα.

του Νίκου Αβουκάτου

Η τελευταία πράξη του δράματος θα γραφτεί, σε λίγη ώρα, για τα δύο από τα τέσσερα 17χρονα παλικάρια που έχασαν χθες τη ζωή τους στο πολύνεκρο τροχαίο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Το νήμα της ζωής τους κόπηκε τόσο γρήγορα χθες τα ξημερώματα σκορπίζοντας πίκρα και πόνο σε συγγενείς και φίλους.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του 17χρονου, Γιώργου Μ. θα ψάλλει στις 12.00 στον Ι. Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών – Κοιμητήρια Ευόσμου, ενώ μισή ώρα αργότερα θα γίνει η κηδεία του παιδικού του φίλου, του Θοδωρή Μ. στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμό της Θεοτόκου στα Κοιμητήρια Ευόσμου.

Βαρύ είναι το κλίμα που επικρατεί από χθες στις γειτονιές των δύο παιδιών. Από νωρίς το πρωί έξω από τις πολυκατοικίες τους έχουν τοποθετηθεί δεκάδες στεφάνια, από φίλους, συγγενείς και από τη σχολική κοινότητα.

Άνθρωποι από τη γειτονιά και από το σχολείο περνούν από τα σπίτι των  νεαρών παιδιών και αφήνουν ένα λουλούδι, προσπαθώντας παράλληλα να δώσουν κουράγιο και στις οικογένειές τους.

Αύριο θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία στο Κιλκίς ο 17χρονος οδηγός Μάκης Μ., ενώ ο 19χρονος Παύλος Λ. θα κηδευτεί επίσης αύριο στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ στα Κοιμητήρια Ευόσμου.  
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ