Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019
x

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ RUN TOGETHER ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΕΘ

Οι εκκινήσεις των αγώνων θα ξεκινήσουν στις 10:30 και θα γίνουν διαδοχικά με πρώτη την εκκίνηση των 6 χλμ. Θα ακολουθήσει η εκκίνηση των 3 χλμ.

Ένας διαφορετικός αγώνας δρόμου πραγματοποιείται σήμερα Κυριακή στις 10.30 μέσα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ. Πρόκειται για το πρώτο Run Together, έναν αγώνα στον οποίο  όλοι οι συμμετέχοντες θα τρέξουν σε ζευγάρια.

Ο αγώνας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της ΔΕΘ Helexpo.

Η διαδρομή αποτελείται από μια κυκλική στροφή 1,5 χλμ μέσα στη ΔΕΘ με τους δρομείς των 3 χλμ να την επαναλαμβάνουν 2 φορές και τους δρομείς των 6 χλμ, 4 φορές.

Όσοι έχουν επιλέξει το πακέτο Premium θα λάβουν και δύο τεχνικά running T-shirts.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο της εκκίνησης, στην Πλατεία ΧΑΝΘ, στη νότια είσοδο της ΔΕΘ, μέχρι τις 10:00 το πρωί για την παράδοση των πραγμάτων τους στο χώρο φύλαξης (θα λειτουργεί από τις 8:30). Τις τεχνικές οδηγίες και την προθέρμανση που θα αναλάβει η ομάδα του γυμναστηρίου Proponisis.

Οι εκκινήσεις των αγώνων θα ξεκινήσουν στις 10:30 και θα γίνουν διαδοχικά με πρώτη την εκκίνηση των 6 χλμ. Θα ακολουθήσει η εκκίνηση των 3 χλμ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της διοργάνωσης:

RUN TOGETHER THESSALONIKI - ΚΥΡΙΑΚΗ 5 MAIOY

08:30 – 10:00 Προσέλευση συμμετεχόντων, λειτουργία γραμματείας.

10:15 – 10:25 Τεχνικές Οδηγίες, προθέρμανση – διατάσεις από ομάδα γυμναστών.

10:30 Εκκίνηση Αγώνα Run Together 6χλμ.

10:33 Εκκίνηση Αγώνα Run Together 3χλμ.

10:50 – 11:25 Αποθεραπεία – διατάσεις από ομάδα γυμναστών.

11:30 Παιδικός αγώνας δρόμου 500μ

11:45 Τελετή βράβευσης / Κληρώσεις δώρων

12:30 Λήξη διοργάνωσης

Για να θεωρηθεί ότι ένα ζευγάρι τερμάτισε επιτυχώς, θα πρέπει να τερματίσουν απαραιτήτως και οι δύο. Σαν χρόνος τερματισμού του ζευγαριού υπολογίζεται ο χρόνος του συμμετέχοντα που τερματίζει δεύτερος.

Όλοι οι πρώτοι νικητές θα λάβουν ως έπαθλο αθλητικά παπούτσια SAUCONY. Οι επόμενοι νικητές θα λάβουν δώρα προσφορά του almora PLUS.

Κατά μήκος της διαδρομής και τον τερματισμό θα υπάρχουν 2 σταθμοί νερού.
 
Στον τερματισμό ομάδα γυμναστών του γυμναστηρίου ELIXIR θα αναλάβουν την αποθεραπεία των δρομέων με διατάσεις.

Στο χώρο του τερματισμού θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τη νέα τεχνολογία “EVERUN” της SAUCONY αλλά και να απολαύσετε δωρεάν την εξειδικευμένη υπηρεσία της INTERSPORT, INTERSPORT Footscan, για να μάθετε τη μορφολογία του πέλματός σας.

Παράλληλα, σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα προσφέρουν μασάζ αποθεραπείας και face painting για τα παιδιά.

Για την αναπλήρωση της ενέργειας των δρομέων θα φροντίσουν το almora PLUS, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος και η DOLE με μπανάνες.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ