Skip to main content

Σήμερα τα σπουδαία για τον ΠΑΟΚ

Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του νέου τεχνικού στον ΠΑΟΚ. Ακλόνητο φαβορί εξακολουθεί να είναι ο Μπερέτα.
Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα σε ότι αφορά το θέμα του διαδόχου του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Μέχρι το βράδυ αναμένεται η απόφαση των «ασπρόμαυρων» για το σημαντικό αυτό ζήτημα, με τον Μάριο Μπερέτα να εξακολουθεί να είναι το ακλόνητο φαβορί στην κούρσα της διαδοχής.

Ο πολύπειρος Ιταλός κόουτς, με θητεία στην Τερνάνα, την Κιέβο Βερόνα, την Πάρμα, τη Σιένα, τη Λέτσε και την Τορίνο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αλλά και την ομολογία του Βάλτερ Νοβελίνο ότι... «με τον Ζήση Βρύζα δεν είχα καμία επαφή, αυτή τη στιγμή εξετάζω προτάσεις από την Ιταλία»,  όπως όλα δείχνουν έχει τον πρώτο λόγο να γίνει ο μαέστρος του Δικέφαλου για την ερχόμενη σεζόν.

Βεβαίως, την τελική απόφαση θα πάρουν οι Θόδωρος Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας, έπειτα από σύσκεψη που αναμένεται να έχουν σήμερα και μελέτη όλων των δεδομένων.

Άλλωστε, όπως έλεγαν κι οι δύο όλες τις προηγούμενες ημέρες, όταν δέχονταν ερωτήσεις για το συγκεκριμένο θέμα, «το ζήτημα είναι σημαντικό και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και προσεκτικά βήματα, πριν φτάσουμε στην οριστική απόφαση».

Ο Μπερέτα, λοιπόν, για να επιστρέψουμε σε αυτόν, μπορεί όλα να δείχνουν ότι είναι ο Νο1 υποψήφιος για τον «ασπρόμαυρο» πάγκο, όμως, δεν πρέπει να αποκλειστεί η έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Ειδικά σε ότι αφορά στην Ιταλία, η αγορά δεν είναι άγνωστη για τον Βρύζα, οπότε αν ο ΠΑΟΚ έχει πράγματι επικεντρώσει το ενδιαφέρον του αποκλειστικά εκεί, δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν τελικώς άλλο είναι το όνομα που θα προκριθεί για τον Δικέφαλο.

Υπάρχουν κι άλλα ονόματα Ιταλών κόουτς στην ασπρόμαυρη λίστα, όπως για παράδειγμα αυτό του 46χρονου Νταβίντε Μπαλαρντίνι, ο οποίος κάθισε την προηγούμενη σεζόν στον πάγκο της Λάτσιο και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των «Σπορ του Βορρά» επίσης ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ.
Όπως είπαμε, όμως, όλες οι ενδείξεις λένε Μπερέτα.