Skip to main content

Σήμερα το δώρο των Χριστουγέννων στους συνταξιούχους του ΙΚΑ

Tη σύνταξη Ιανουαρίου μαζί με το δώρο Χριστουγέννων θα λάβουν σήμερα οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, ενώ μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου θα πρέπει να καταβληθεί το επίδομα στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

Tη σύνταξη Ιανουαρίου μαζί με το δώρο Χριστουγέννων θα λάβουν σήμερα οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ. Οι συντάξεις των άλλων Ταμείων θα καταβληθούν στην ημερομηνία που προβλέπεται από τον κανονισμό τους. Μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου θα πρέπει να καταβληθεί το επίδομα Χριστουγέννων στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

Την ερχόμενη Τετάρτη ο ΟΑΕΔ θα καταβάλει το δώρο των Χριστουγέννων στους επιδοτούμενους ανέργους, ενώ θα προπληρωθούν και τα επιδόματα ανεργίας μέχρι την 1/1/2012.

Με την υπ' αριθμ. πρωτ. οικ. 2266/17.12.2010 εγκύκλιό του ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΕΠΕ Μιχάλης Χάλαρης, καλεί τους Επιθεωρητές Εργασίας, σε περίπτωση μη καταβολής του επιδόματος εορτών, μέσα στην τασσόμενη εκ του νόμου προθεσμία, να επεμβαίνουν άμεσα για την άσκηση της διαδικασίας του αυτοφώρου και την επιβολή των σχετικών κυρώσεων.