Skip to main content

Σήμερα το «Μεγάλο μας Τσίρκο» από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας

Τα έσοδα της παράστασης θα πάνε στη δημιουργία ενός ξενώνα στη Θεσσαλονίκη για νοσούντες πολίτες της Έδεσσας που κάνουν τις θεραπείες του στην πόλη.

Την παράσταση «Το Μεγάλο μας Τσίρκο» του Ιάκωβου Καμπανέλλη ανεβάζει η θεατρική ομάδα των Φίλων του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων σήμερα στις 7.00 το απόγευμα στο Βασιλικό Θέατρο.

Η θεατρική ομάδα ανεβάζει κάθε χρόνο από το 2013 και μετά παραστάσεις τα έσοδα των οποίων εξυπηρετούν τις επιμέρους στοχεύσεις του Συλλόγου. Ωστόσο, εφεξής τα έσοδα των παραστάσεων θα προσφέρονται στην υλοποίηση ενός και μόνου στόχου: τη δημιουργία ενός ξενώνα στη Θεσσαλονίκη, ενός χώρου, όπου οι νοσούντες πολίτες της Έδεσσας και όχι μόνο, θα μπορούν να διαμένουν για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας των συνιστώμενων θεραπειών.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, η ομάδα των εθελοντών- ηθοποιών του συλλόγου, «Re-act» «γνωρίζει πολύ καλά -όπως έλεγε και ο Σαίξπηρ- πως σκοπός της τέχνης είναι «να δώσει στη ζωή σχήμα» και ακόμα καλύτερα ξέρει να δίνει στη ζωή, ζωή μέσα  από  την τέχνη».

Τα έσοδα της παράστασης «Το Μεγάλο μας Τσίρκο» θα πάνε για την ίδρυση του ξενώνα.

Η παράσταση πραγματοποιείται υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Ηρώς  Γεωργίου και την πολύτιμη σύμπραξη του Νέου Ωδείου Έδεσσας.