Skip to main content

Συμφωνεί με την αναστολή της Super League έως 24/4 και η ΑΕΚ

Η «Ένωση» ήταν εξ αρχής υπέρ της μέσης λύσης που πρότεινε το ΔΣ, καθώς κρίνει ότι η αναστολή ήταν επιβεβλημένη με βάση την κατάσταση που επικρατεί.

Απόλυτα σύμφωνη βρίσκει την ΑΕΚ η απόφαση της Super League για παράταση της αναστολής του πρωταθλήματος έως τις 24 Απριλίου.

Άλλωστε, όπως τόνιζαν από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ήταν ο Μηνάς Λυσάνδρου ο οποίος ως πρόεδρος της Super League προώθησε τη λύση μιας συναινετικής θέσης, προκειμένου να απορροφηθούν οι κραδασμοί από τις απόψεις που είχαν εκφραστεί νωρίτερα.

Η «Ένωση» ήταν εξ αρχής υπέρ της μέσης λύσης που πρότεινε το ΔΣ, καθώς κρίνει ότι η αναστολή ήταν επιβεβλημένη με βάση τη γενική κατάσταση που επικρατεί. Όπως επιβεβλημένη κρίνεται και η συστηματική λειτουργία του working group που θα αξιολογήσει τις εκκρεμότητες οι οποίες δημιουργούνται από τη διακοπή.

Έτσι η ΑΕΚ ταυτίζεται απόλυτα με την προσέγγιση να υπάρξει αναστολή έως τις 24/4 και στη συνέχεια ενιαία θέση των ομάδων με εξέταση όλων των δεδομένων, πάντα σε σχέση με τις εξελίξεις στο μέτωπο του κορωνοϊού και γενικότερη κατάσταση που θα επικρατεί στη χώρα.