Skip to main content

Συμφωνία Καρυπίδη-Κινέζων για την ανάπλαση του «Βικελίδης»! (φωτο+vid)

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη συμφώνησε με τον δήμαρχο της Ντον Γκουάν να γίνει αδελφοποίηση με την τοπική ομάδα ξεκινώντας συνεργασία με τον σύλλογο.

Αρκετά ενδιαφέρουσες εξελίξεις για τον Άρη προέκυψαν σήμερα στο πλαίσιο της παρουσίας των Κινέζων επιχειρηματιών στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το «AllAboutAris», οι εκπρόσωποι των ασιατικών funds ξεναγήθηκαν σήμερα στους χώρους του «Κλεάνθης Βικελίδης» και ενημερώθηκαν από τον Θόδωρο Καρυπίδη για τα σχέδια που έχει αναφορικά με την ομάδα και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της, συμφωνώντας να βοηθήσουν σε πρώτη φάση όσον αφορά την ανάπλαση του γηπέδου.

Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» συμφώνησε με τον δήμαρχο της Ντον Γκουάν να γίνει αδερφοποίηση με την τοπική ομάδα και να ξεκινήσει μια συνεργασία με τον Άρη.

Εκτός του Χαριλάου, οι δύο πλευρές επισκέφτηκαν και τον δήμο Θεσσαλονίκης όπου υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας που αφορά τον επιχειρηματικό τομέα και τον τουρισμό, παρουσία και της Ειρήνης Καρυπίδη, προέδρου της Hellenic Trade Council ενώ από πλευράς δήμου έδωσε το «παρών» ο Πέτρος Λεκάκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που φιλοξενούμε στην πόλη μας φίλους και συνεργάτες από την Ντον Γκουάν. Είναι ιδιαίτερη τιμητική η παρουσία του Δημάρχου αλλά και του προέδρου του Επιμελητηρίου.

Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον συνέταιρό μας και εκπρόσωπο της Royal Group και στόχος είναι να γίνει εντονότερη η εξαγωγή ελληνικών προϊόντων στη Νότια Κίνα.

Προς αυτήν την κατεύθυνση ιδρύσαμε εταιρία στην Κίνα και ο σκοπός της παρουσίας του στην Ελλάδα είναι η ίδρυση εταιρίας και στην Ελλάδα, με σκοπό τις εξαγωγές.

Προφανώς και δεν στεκόμαστε εδώ, θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε συνεργασία στον τομέα του αθλητισμού, είναι κάτι που μας ενδιαφέρει, γι’ αυτό τους προσκαλέσαμε στο γήπεδο. Αναλύσαμε το σχέδιό μας για το γήπεδο και το πλάνο ριζικής ανακαίνισης. Είναι άνθρωποι ισχυροί σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα στον τομέα της τεχνολογίας και δεσμεύτηκαν ότι θα μας στηρίξουν ούτως ώστε να γίνει όλα το συντομότερο δυνατό».