Skip to main content

Συμφωνία πωλητών λαϊκών αγορών δήμου Σερρών για τις οφειλές

Η συγκεκριμένη λύση διασφαλίζει, ότι οι πωλητές, θα συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές και θα αποφευχθεί ο κίνδυνος απώλειας αδειών.

Συνάντηση, με τον δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη και τον εκτελεστικό γραμματέα του δήμου Σερρών Μίλτο Τασουλή, είχε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής, ο Β΄ αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Μάκης Σεραφειμίδης και ο γενικός γραμματέας του σωματείου μικροπωλητών νομού Σερρών Χρήστος Αργυρίου.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι οφειλές, προς τον δήμο Σερρών, πωλητών που δραστηριοποιούνται στις τοπικές λαϊκές αγορές. Μετά από μία εποικοδομητική συζήτηση τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία. Μία συμφωνία, που διασφαλίζει τόσο τα συμφέροντα του δήμου Σερρών, όσο και αυτά των εργαζόμενων στις λαϊκές αγορές.

Θα πρέπει να σημειωθεί, πως η συγκεκριμένη λύση διασφαλίζει, ότι οι πωλητές, θα συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές και θα αποφευχθεί ο κίνδυνος να χάσουν τις άδειες τους.

Οι εκπρόσωποι των λαϊκών αγορών θα ήθελαν και δημόσια να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους, προς την διοίκηση του δήμου Σερρών, για την διάθεση συνεργασίας που έδειξε, ώστε να λυθεί το πρόβλημα. Πόσο μάλλον, όταν βρισκόμαστε σε μία σημαντική χρονική περίοδο, καθώς η αγοραστική κίνηση κορυφώνεται ενόψει Πάαχα.