Κυριακή 9 Αυγούστου 2020
x

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΔΑ ΘΕΣΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Συμφωνία συνεργασίας της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Θεσσαλίας για εκπαίδευση, ασφάλεια και νέες τεχνολογίες.

Συνάντηση με τον Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας, κ. Χρήστο Σπαθούλα πραγματοποίησε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδας Μπακούρας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, συμφωνήθηκε η συνεργασία μεταξύ της Εταιρείας Διανομής Αερίου και του πυροσβεστικού σώματος Θεσσαλίας για τη συνεχή και διαχρονική  εκπαίδευση της υπηρεσίας σε θέματα που αφορούν σε υποδομές δικτύων φυσικού αερίου, Δίκτυα 19 και 4 bar, σταθμούς μείωσης πίεσης, εσωτερικές εγκαταστάσεις Φ.Α. αλλά και σε νέες τεχνολογίες, όπως αυτή του CNG και των αποσυμπιεστών των απομακρυσμένων περιοχών. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης θα ξεκινήσει εντός Νοεμβρίου σε όλες τις πόλεις της Θεσσαλίας, ακόμα και στα απομακρυσμένα κλιμάκια της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Ο Γενικός Διευθυντής δήλωσε ότι «με αυτό τον τρόπο επεκτείνουμε την συνεργασία που διατηρούμε με την πυροσβεστική υπηρεσία, ενισχύοντας την εκπαίδευση και την τεχνογνωσία, με απώτερο σκοπό πάντα την ασφαλή λειτουργεία των δικτύων διανομής. Θεωρούμε τιμή μας την ευκαιρία που δίδεται για την ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών με τους ανθρώπους της πυροσβεστικής…».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ