Skip to main content

Σημειωτόν και στην επιστροφή για τους εκδρομείς από Χαλκιδική

Καθυστερήσεις σημειώνονται επί της ΕΟ Μουδανίων - Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Ηράκλειας, λόγω του μεγάλου όγκου οχημάτων που επιστρέφουν

Ταλαιπωρία και στην επιστροφή από τη Χαλκιδική περιμένει τους Θεσσαλονικείς που αναζήτησαν μια όαση δροσιάς στις παραλίες του γειτονικού νομού, είτε για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο είτε σε αυθημερόν αποδράσεις. Μάλιστα, την κατάσταση δυσχεραίνουν οι καιρικές συνθήκες, καθώς κατά τόπους, σε ανατολική Θεσσαλονίκη και δυτική Χαλκιδική σημειώνονται μπόρες, ακόμη και χαλαζοπτώσεις, όπως στην Ποτίδαια.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Μουδανίων διεξάγεται με προβλήματα, ανά διαστήματα: καθυστερήσεις καταγράφονται λόγω του μεγάλου όγκου οχημάτων στην είσοδο από την Ηράκλεια στον αυτοκινητόδρομο, αλλά και στην κατηφόρα της Καρδίας. Τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες έως και τον κόμβο Ρυσίου, ενώ αυξημένη είναι η κυκλοφορία και στην είσοδο στον κόμβο Κ12, στην Περιφερειακή Οδό.

Την ίδια στιγμή, προβλήματα εντοπίζονται και στα δύο... ευαίσθητα σημεία στη Χαλκιδική: στο φανάρι της Νικήτης και στο «ορφανό» χιλιόμετρο στην Ποτίδαια.

Η κυκλοφορία στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής διεξάγεται χωρίς προβλήματα.

Κανονικά διεξάγεται η επιστροφή των εκδομέων από την ΠΑΘΕ.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες καθυστερήσεις σημειώθηκαν και το πρωί στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Μουδανίων.