Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021
x

ΣΗΜΙΤΗΣ: ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ

Είναι εμφανές ότι από διάφορες πλευρές επιχειρείται να ανοίξει ένα άλλο πεδίο συζήτησης, υπογράμμισε ο πρώην πρωθυπουργός.

«Άλλα είναι τα προβλήματα της χώρας και δεν λύνονται με τη σκανδαλολογία», ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης μιλώντας στην εφημερίδα «Τα Νέα», ενώ τόνισε ότι «τους καταλαβαίνω γιατί το κάνουν και τι σκοπούς επιδιώκουν να εξυπηρετήσουν, αλλά προσωπικά δεν πρόκειται να συμμετάσχω στην προσπάθεια ούτε να συνεισφέρω απαντώντας τους».

Το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού όπως δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Τα Νέα»: «Είναι εμφανές ότι από διάφορες πλευρές επιχειρείται να ανοίξει ένα άλλο πεδίο συζήτησης, το οποίο θα διευκολύνει την κυβέρνηση να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές μέσα σε ένα κλίμα σκανδαλολογίας και λάσπης. Τα προβλήματα της χώρας είναι τέτοια και τόσο σοβαρά που δεν επιτρέπουν αποπροσανατολισμούς και παραδοξότητες. Τους καταλαβαίνω γιατί το κάνουν και τι σκοπούς επιδιώκουν να εξυπηρετήσουν, αλλά προσωπικά δεν πρόκειται να συμμετάσχω στην προσπάθεια ούτε να συνεισφέρω απαντώντας τους. Επαναλαμβάνω: άλλα είναι τα προβλήματα της χώρας και δεν λύνονται με τη σκανδαλολογία».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ