Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019
x

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ PERROTIS COLLEGE ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Θα παρέχονται χρήσιμες και αναλυτικές πληροφορίες σε γονείς και υποψήφιους σπουδαστές για τα Προπτυχιακά, για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών κ.ά.

Στο πρώτο φεστιβάλ Εκπαίδευσης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Ιουνίου (10:00-21:00) στο ξενοδοχείο DIVANI Palace της Λάρισας, θα συμμετάσχει το Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, σε ειδικό χώρο, στελέχη του θα παρέχουν χρήσιμες και αναλυτικές πληροφορίες σε γονείς και υποψήφιους σπουδαστές τόσο για τα Προπτυχιακά, όσο και για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, τις επαγγελματικές προοπτικές, αλλά και τις διαθέσιμες υποτροφίες για την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά.

Το φεστιβάλ Εκπαίδευσης απευθύνεται σε τελειόφοιτους και απόφοιτους Γενικών ή Επαγγελματικών Λυκείων καθώς και άλλων σχολών της Θεσσαλίας, γονείς και κηδεμόνες, όπως και σε ενδιαφερόμενους για περαιτέρω ανάπτυξη γνώσεων μέσω προγραμμάτων Δια βίου Μάθησης, ενώ σκοπός του είναι να αποκτήσει ο επισκέπτης συνολική εικόνα για τις προσφερόμενες ευκαιρίες και δυνατότητες στην εκπαίδευση και στη βελτίωση ατομικών προσόντων και δεξιοτήτων. Δηλαδή, σημειώνεται στην ενημέρωση, παρέχεται η δυνατότητα σε μελλοντικούς σπουδαστές να αποκτήσουν άμεση και προσωπική άποψη καθώς θα συναντήσουν, σε ένα χώρο, όλους τους φορείς εκπαίδευσης έχοντας την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί τους κάθε τι που αφορά τις σπουδές τους.

Το ‘Perrotis College of Agriculture, Environment and Life Sciences’ αποτελεί την τριτοβάθμια εκπαιδευτική δομή της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Ιδρύθηκε το 1996, μέσω δωρεάς της κας Αλίκης Περρωτή στη μνήμη του συζύγου της Δημήτρη Περρωτή. Αποστολή του είναι να εκπαιδεύσει νέους και ενήλικες, ώστε να καταρτισθούν επαγγελματικά στις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της γεωργίας, του περιβάλλοντος και των επιστημών ζωής. Προσφέρει τόσο Προπτυχιακά όσο και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, επικεντρωμένα στην εφαρμοσμένη έρευνα, τους τομείς της γεωπονίας, της τεχνολογίας τροφίμων, της διεθνούς επιχειρηματικότητας καθώς και του ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι απόφοιτοι υποστηρίζονται από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες με τα προγράμματα υποτροφιών και με απώτερο στόχο την επαγγελματική σταδιοδρομία τους, καταλήγει η ανακοίνωση.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ