Skip to main content

Συμμορία «άδειαζε» οχήματα στην περιοχή Πυλαίας - Χορτιάτη

Συνολικά εξιχνιάσθηκαν από τις αστυνομικές αρχές δεκαέξι περιπτώσεις κλοπών από την ευρύτερη περιοχή Πυλαίας Πανοράματος από τα μέλη της συμμορίας.

Στα δίχτυα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας - Χορτιάτη πιάστηκαν τρία μέλη συμμορίας που ενέχονται σε διαρρήξεις οχημάτων.

Τα τρία νεαρά άτομα, ηλικίας 29, 18 και 25 ετών, από Συρία και Αλγερία, εντοπίστηκαν χθες τα ξημερώματα, στην περιοχή του Πανοράματος να φέρουν πλήθος αντικειμένων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες, βραδινές ώρες της περασμένης Δευτέρας διέρρηξαν συνολικά έξι αυτοκίνητα στην περιοχή του Πανοράματος, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές, τιμαλφή, διάφορα εργαλεία και αντικείμενα.

Από την έρευνα, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από μέσα Σεπτεμβρίου έως μέσα Οκτωβρίου 2018, ο 29χρονος μαζί με έτερους συνεργούς του, στην ευρύτερη περιοχή Πυλαίας – Πανοράματος, διέρρηξαν επιπλέον επτά οχήματα και μία οικία, ενώ αφαίρεσαν δύο οχήματα.

Σημειώνεται ότι, τα κλεμμένα οχήματα βρέθηκαν από περιπολούντες αστυνομικούς και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.