Skip to main content

Σιμόπουλος: Απαιτείται επιχειρηματικό πάρκο στην περιοχή Καλοχωρίου

Ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Στράτου Σιμόπουλου για τη δημιουργία σύγχρονου επιχειρηματικού πάρκου στην περιοχή του Καλοχωρίου-Οδό Πόντου.

Συζητείται στη Βουλή την Παρασκευή η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Στράτου Σιμόπουλου προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη για τη δημιουργία σύγχρονου επιχειρηματικού πάρκου στη θέση της άτυπης βιοτεχνικής-βιομηχανικής συγκέντρωσης στην περιοχή του Καλοχωρίου-Οδό Πόντου.

Ο βουλευτής πραγματοποίησε επαφές με τα εμπλεκόμενα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων της πόλης. Στο πλαίσιο αυτό, αρχικά επισκέφθηκε τον αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου και τον Γενικό Γραμματέα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτη Μενεξόπουλο.

«Θεωρώ δεδομένη την κυβερνητική δέσμευση, διά του αρμόδιου υπουργού κ. Άδωνι Γεωργιάδη, να προχωρήσει άμεσα η υλοποίηση της σημαντικής αυτής δράσης και να χρηματοδοτηθούν οι απαραίτητες μελέτες. Η δράση είναι σημαντική όχι μόνον για τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και για τον περιβάλλον», σημείωσε ο κ. Σιμόπουλος.